Og da var virkelig julen i gang - selveste lille julaften ♥ 

Jeg sitter fortsatt i pysjen med God jul Norge på tven, hundene ved siden av meg og dataen på fanget. Nå skal jeg bare gjøre ferdig noen småting her inne, og så skal dataen pakkes bort til etter julaften. Deilig å kunne legge den bort med god samvittighet, og bare kose meg sammen med familien. I år skal jeg feire sammen med mamma, søskena mine, tantungen, mannen til eldste søsteren og foreldrene hans, så vi blir en stor og fin gjeng som jeg gleder meg masse til å feire sammen med!

Jeg vet ikke helt hva som skal skje resten av denne dagen, annet enn de siste forberedelsene og hovmesteren når kvelden kommer – blir ikke jul uten! Jeg må bare prøve å klamre meg til alle gamle tradisjoner, for julestemningen er dessverre ikke helt på plass enda. De siste dagene/ukene gikk plutselig veldig mye fortere enn planlagt, så da er det bare å hive på med julemusikk, juleprogrammer og kos slik at den kommer på plass, hehe! Håper dere alle får en veldig fin dag med masse hygge og kos 

Skrevet 11.00