God kveld til dere! 
Som jeg nevnte tidligere så var jeg i Maspalomas på fredag, og da fikk jeg endelig krysset enda en opplevelse av ønskelisten – nemlig å se sanddynene!

• • • • • •

Det var egentlig ganske merkelig å se, for det gikk fra å være vanlig ”syden-utseende” til å plutselig se helt ut som en ørken med sand overalt! Jeg hadde ikke trodd at sand skulle være så fint, men hjelpes – det var bare helt nydelig der. Sand, havet i bakgrunnen og en himmel som endte opp med å bli litt rød. Det lå forresten et hotell nett fremfor sanddynen, og det må jo bare være helt fantastisk å bo der med utsikt utover sanddynene! Det må jeg bare teste ut en gang, selv om hotellet så rimelig dyrt ut, heh..

Once a year go someplace you've never been before.

Noe som gjorde plassen enda mer magisk og Aladdin lignende var synet av et brudepar! Ååh, jeg trodde jeg skulle dette om når jeg så opp på den ene sanddynen og et brudepar spradet rundt der, det toppet bare hele opplevelsen. Tipper at de fikk noen rimelig fine bryllupsbilder! Anbefaler absolutt alle som er i området til å reise til sanddynene, det var virkelig en fin opplevelse. 

Jeg har mange flere bilder som jeg vil dele med dere, men både jeg og Espen er rimelig trøtte nå, så dette får heller holde for denne gang! Nå skal jeg krype inn i serieverden, for jeg har nemlig begynt å se på Westworld og er helt hektet.. Prates mer i morgen, kjære dere ♥