Puuh, nå har jeg akkurat løftet på møbler alle veier – opp trapper, ned trapper, inn i bilen, ut av bilen og opp igjen noen trapper! Godt når det kommer på plass og man blir forøyd i alle fall, haha! Mamma skulle få ny tv-benk, så da arvet vi hennes gamle, genialt. Så nå har jeg fått på plass tv-benken og samtidig fått meg en liten benk på kjøkkenet, det har jeg faktisk ønsker meg helt siden vi flyttet inn! Ser for meg at jeg kan sitte på den og kose meg med et blad mens middagen putler seg ferdig (hohei, til 70 år gamle meg!). Nå håper jeg virkelig at det er L-E-N-G-E til vi skal flytte på oss igjen, for herlighet, det er jo omtrent en egen sport. All maling, skruing, løfting, hamring og flytting generelt! Men jeg skal ikke bare være negativ, for det er jo selvsagt veldig artig også! Det å skape sitt eget hjem, dille på med interiør, nye ideer og mye ny lærdom – for det har det i alle fall blitt. Jeg var jo nesten redd for å røre en malerkost før vi flyttet inn, da jeg var sikker på at jeg bare kom til å ødelegge veggene.. Man lærer mens man lever, er ikke det noe man sier? Jeg har i alle fall lært at ting ikke er så skummelt som de kanskje virker, og at det er lurt å måle og sjekke litt før man bare skrur og spikrer i vei – der har jeg brent meg tidligere nemlig, haha! Kanskje jeg skal lage et innlegg om hva flyttingen har lært meg?  Vi får se!


Nå skal jeg pakke bort dataen for en stund, gå en deilig tur ute med Albert og så får vi se hva resten av dagen bringer!