Sveiki! Eller med andre ord – hallo!

Nå er vi på vår aller siste dag i Riga, og jeg føler meg ikke klar for å reise hjem igjen helt enda, men sånn er det vel alltid klm bill? Jeg har hatt en veldig fin tur, og fått opplevd hel masse! Og ikke minst vært i konstant matkoma, haha.. Tror jeg har nok bilder av mat til å kunne starte en matblogg snart, hah herunterladen! Jeg tenkte å lage et eget innlegg med en aldri så liten Riga-guide når jeg kommer hjem igjen med litt bilder og forskjellig snacks! Åjada, jeg brukte nettopp orde snacks, bare la det synke litt inn… Men jeg tenkte allikevel at jeg vil dele noen bilder fra i går med dere itunes downloaden voor microsoft!

Vi var nemlig på en UTROLIG fin restaurant med helt sykt god mat toshiba tv apps herunterladen! Du vet at det er fancy når servitøren kommer og legger en liten serviett/duk (haha) i fanget ditt før maten kommer! Jeg smakte til og med andelever adobe creative cloud erneut herunterladen! Det hadde jeg ikke trodd at jeg skulle tørre, men hey der overrasket gamlemor litt! Jeg begynner jo nesten å sikle bare av å se på bildene, så jeg regner med at dere ser at maten var ganske langt over middels god spiel downloaden origin! Og servitørene var veldig hyggelige, så hele atmosfæren (fin på ordene ja) var så god! Jeg skal huske å ta med navn og beliggenhet i Riga-guiden slik at dere kan spise der viss dere skal til Riga en gang klingeltöne downloaden android!

Men nå skal jeg hive meg ut av sengen, ta på noen klær og gjøre meg klar for å innta neste runde med matkoma, vi blogges how many movies can I download on netflix! <3