Dere aner ikke hvor utrolig stiv jeg er i så og si alle deler av kroppen nå lego dimensions inhalte herunterladen. Bare det å sette seg ned på toalettet har blitt en kamp.. For mye informasjon? Vi har et skikkelig bra treningsstudio som hører til eiendommen vi bor på, og de to siste morgenene (eller, det to morgenene jeg har vært her) har jeg stått opp tidlig og reist på trening – og jeg elsker det youtube videoen computer! Det finnes ikke mange bedre måter å starte dagen på enn med trening, og når man har så gode muligheter rett utenfor døren så må man jo bare utnytte det ♥ Jeg skjønner egentlig ikke helt hva som skjer her, for begge disse morgenene så har jeg vært lys våken allerede klokken 6 itunes new software? Det bruker ikke å være så enkelt å komme seg opp så tidlig akkuart, men jeg klager ikke!


I går fikk jeg og E handlet inn mat til leiligheten, så da fikk jeg endelig havregrøten min til frokost igjen, haha apps downloaden samsung smart tv! Alt var jo stengt på søndag, så da levde vi på nudler og pizza.. Men nå har vi fått handlet inn masse god og sunn mat! Maten er forresten helt latterlig billig her exchange cache modus freigegebene ordner herunterladen gpo. For to store biffstykker kostet det sånn 40 kr! Jeg synes det er litt viktig at vi lager en god del av maten selv nå som vi skal være her så lenge, og har muligheten til det, så da var det veldig greit at den nærmeste matbutikken var så stor og bra herunterladen! De hadde vel egentlig alt man kunne tenke seg der, og da mener jeg alt fra bildekk til fersk fisk. DIGG! Tror vi brukte nærmere to timer på butikken siden den var så stor, men det kommer seg nok litt når vi har blitt litt bedre kjent – håper jeg via usenet!

Når dere leser dette så jeg nok en liten tur ute for å sjekke ut litt mer av området rundt her! Skal prøve å få tatt litt bilder nå som lyset begynner å bli så utrolig fint ♥ Så blogges vi snart herunterladen!