Bukse – Bikbok/ Genser – Bikbok/ Klokke – Daniel Wellington

Det ble en litt småtravel formiddag her i dag, da jeg hadde et par ting som måtte bli gjort. Jeg har blant annet fått fikset bilen min som lagde helt syke lyder, ta andre dose av HPV-vaksinen – viktig viktig jenter, det er gratis for alle som er født etter 91 mener jeg, og så har jeg vært en tur hos legen.

Jeg har jo snakket om at jeg har følt meg så trøtt den siste måneden, så jeg bestilte meg bare en time for å se om det kunne være noe jeg hadde mangel på eller noe. Det er jo så kjedelig å konstant gå rundt og være trøtt og gjespe. Men ting gikk ikke helt etter planen siden de ikke kunne ta blodprøver her, så da får jeg heller gjøre det når jeg kommer til Odda igjen! Men nå må jeg løpe, jeg skal plutselig på fisketur, haha! Ha en fin formiddag <3