Da var det mandag og siste dag av juli, hvor blir dagene av videos ipad downloaden? Tenk det da, nå er det bare en måned igjen av sommermånedene, og så begynner vi på høsten.. Blir nesten trist av å tenke på det, helt til jeg kommer på at jeg skal bo i Spania hele høsten, heh nen 1010 normen downloaden gratis! Drittsekk sa du? Men uansett, har vi hatt en dårligere sommer værmessig før? Det har jo vært hel håpløst…

For litt siden fortalte jeg dere om at jeg hadde følt meg så trøtt og sliten i det siste, og at jeg var en tur til legen for å sjekke om jeg kunne ha mangler på noe minecraft worlds downloaden. Det gikk jo ikke helt som planlagt hos legen, da labben var stengt i sånn to-tre uker, og jeg ikke fikk tatt en eneste prøve… Og jeg har rett og slett ikke somlet meg til å gå til enda en lege i Odda, så da ble det liksom ikke noe av minecraft wiki download for free. MEN, nå om dagene spretter jeg ut av sengen halv åtte for å rekke å blogge til dere før jeg skal ut i solen! Jeg føler meg så mye bedre, og jeg har mye mer energi handy font! Kanskje jeg rett og slett bare trengte litt sol? Jeg skal jo ærlig innrømme at jeg kjente meg et par kilo lettere etter at jeg og Espen ENDELIG fikk alle tingene våre ordentlig på plass i Odda også herunterladen. Jeg hater å ikke ha kontroll, så det at jeg har fartet at og frem fra Odda til Høyanger i 100 kofferter har jo ikke vært helt ideelt heller… Ikke vet jeg, men jeg føler meg i alle fall mer energisk nå herunterladen! Og takk for det, hater å gå med hode under armen og gjespe hele dagen.. Men nå skal jeg prøve å få Espen ut av sengen, og videre ned på en ny seng herunterladen. Haha, elsker sydenlivet! Ha en fin siste juli-dag!