Genser – Zara// Shorts – Levis// Accessories – Bjørklund 

Jeg har satt meg et lite mål for alle de kommende ukene som jeg skal tilbringe i Spania, for jeg er nemlig livredd for å bli bitt av ”hverdagsbasillen”Og med hverdagsbasillen mener jeg den hverdagen og de rutinene jeg har bygd opp her stå opp klokken halv 7-7, drikke kaffe i mens jeg jobber, reise på trening, dusje, frokost, jobbe, bassenget, middag, osv. Rutiner er bra, jeg er bokstaveligtalt avhengig av rutiner for å ha en fungerende dag og ikke minst hode, men jeg vil også oppleve mye nytt. Denne øyen har så utrolig mye å tilby, og jeg vil ikke komme tilbake til Norge og føle at jeg ikke har sett og gjort alt jeg vil, fordi jeg ble for komfortabel med hverdagen. Noen som skjønner hva jeg mener? Så hver uke skal jeg krysse av en ny ting fra Las palmas ønskelisten, og i dag skal faktisk en ny krysses ut!

Jeg og Espen søkte litt rundt på ting vi ville gjøre i går, og vi kom frem til noe som jeg tror vi begge vil bli veldig tilfreds med! Men det skal jeg heller fortelle dere mer om i ettermiddag/kveld, for akkurat nå skal jeg legge vekk rutinene mine og reise ut for å oppleve – kanskje dere vil gjøre det samme?

 

Håper dere får en fantastisk onsdag!