Hei og god mandag til dere.  Jeg har prøvd å manne meg opp til å starte dagen i nærmere to timer nå, men det ser rett og slett ut som om jeg skal få oppleve enda en småruskete bakis dag herunterladen. Jeg var jo i bursdag på lørdag – noe som var veldig gøy, men dagen i går ble jo noen hakk mindre gøy for å si det sånn. Har helt glemt hvor kjipt det faktisk er å være fyllesyk, og i alle fall når man da våkner dag nummer to og fortsatt er sliten facebook videos downloaden online? Nei, denne festingen er nok ikke noe for gamlemor lenger, haha. Nå skal det sies at jeg ikke er skikkelig dårlig lenger da, men hverken arbeidslyst eller noen annen lyst til noe annet enn sofa og serie er fortsatt fraværende – hjelpes hoe film downloaden van youtube. Jeg hadde ikke med meg kameraet i bursdagen, men Espen tok noen bilder rett før vi skulle reise så da får dere i alle fall se antrekket jeg hadde tubemate youtubeer kostenlos. Minn meg forresten på å ikke gå med playsuit på fest igjen, det er jo så utrolig irriterende når man må på toalettet hvert andre sekund, haha viber kostenlos download android.

Playsuit – HM// Smykke – Bjørklund// Øredobber – Ejj jewellery

Senere i dag får jeg besøk av noen venner, og det gleder jeg meg veldig til herunterladen!  Har ikke sett den ene venninnen min på noe som føles som evigheter, og så blir det jo ekstra gøy å vise henne leiligheten også. Men nå må jeg bare hive ned litt mer kaffe, og gå en tur med Albert i regnet slik at jeg våkner litt mer internet explorer 11 for windows 10 for free! Håper dere har hatt en fin start på uken ♥

Skrevet 10:30