..Pjuh! Da var hverdagen helt og holdent tilbake, og jeg må si at jeg ELSKER det så langt. Vanedyret i meg har endelig begynt å bli tilfredsstilt med gode rutiner igjen, og selv om jeg har færre timer til å gjøre nett det som skulle passe meg, så setter jeg plutselig så stor pris på alle timene jeg har. I går kunne jeg jo ikke få spist middagen min fort nok opp, slik at jeg kunne starte med neste aktivitet, hehe. Merker at jeg har savnet det å ha litt fastere rammer rundt meg! Og så hjelper det jo selvsagt veldig at jeg trives så godt med det jeg gjør nå – det har jo omtrent alt å si.

Nå har jeg så og si akkurat komt hjem igjen fra galleriet for andre gang i dag, og føler meg rimelig klar for sofaen og litt avslapping før jeg skal forflytte meg videre inn i sengen. Har dere forresten sett hvor mørkt det begynner å bli på kveldene? Er helt sprøtt å se hvor fort ting forandrer seg! Nå er det nok ikke lenge igjen til det er mørkt fra klokken seks.. Grunnen til at jeg var nede i galleriet igjen var for å få et lite kurs i fotostudio! Studioet er jo en del av galleriet, og selv om det i hovedsak blir Abba og Espen som tar seg av fotograferingen, så er det jo veldig greit å kunne litt for meg også! Så kan jeg i alle fall hjelpe til med å sette opp om ikke annet. Artig å lære seg litt slike ting også, siden vi bruker kameraet så mye! Men nå skal jeg rett og slett forflytte blikket mitt over til tven, haha. Prates mer i morgen, kjære dere ♥