A perfect day to be happy ♥God søndag til dere! 

Er det egentlig noe som er deiligere enn en skikkelig utedag? Kroppen fylles opp med masse god energi, og alt føles rett og slett bare bra. Jeg og Espen dro på en skogstur i går med kaffe, mat og tepper i sekken – slike dager kan jeg leve lenge på!  Det var litt vind, men det løste seg fint da vi fant skjul i en liten hule hvor vi pakket ut av sekkene og koset oss med litt lunsj. Jeg kan enkelt si at det er den fineste lunsjplassen jeg har vært på så langt i år, og det skal absolutt ikke bli siste gang jeg er der! Jeg kan bare se for meg hvor deilig det må være å tilbringe en sommerdag med grilling og kos der! Kjenner at jeg får en skikkelig god følelse i kroppen når jeg ser på bildene over, vinteren kan absolutt være fin den også ♥ Nå skal jeg snart møte en venninne for litt kaffe, og det gleder jeg meg veldig til – for en fin helg!  Ønsker dere en fin og avslappende søndag ♥ Klem