Hei onsdag, og bare to dager igjen til ferie! I går var hele familien samlet hos min eldste søster for å grille, noe som passet helt topp når jeg og Espen hadde en del vi skulle gjøre senere på ettermiddag/kvelden! Veldig greit å kunne få skvist inn litt kos mellom malingen – for jeg kan si så mye som at det vi holder på med inneholder maling, hehe. Så da ble det grillet både pølser, hamburgere, grillribber og svinefilet! Og når det da både var potetbåter, potetsalat og salat som tilbehør + is til dessert, så kan dere tro at jeg holdt på å rulle av sted etter all maten! Men det var mer enn verdt det, for det er absolutt ingenting som slår grillmat på sommeren.

Etter at vi hadde malt i noen timer reiste vi en rask tur hjem for å dusje, og så suste vi ned til hotellet for å se fotballkamp med noen venner – gøy! Nå er jeg ikke en veldig stor fotballentusiast, men å smales på hotellet hvor vi kunne sitte ute og prate mens kampen gikk var helt topp! Men nå kommer Espen straks hjem igjen, så jeg må lage noe mat slik at vi kan reise å male igjen så fort som mulig. Er forresten helt sykt trøtt i dag, sitter bare å gjesper! Men ja, nok surreprat nå – vi prates ♥