Timene gikk litt fortere enn planlagt i går, og dataen ble dessverre ikke brukt til noe annet enn serie i sengen når det ble kveld, ups.. Jeg som hadde et mål om å ha to innlegg hver dag utenom søndag. Jaja, jeg skal klare det alle de andre dagene denne uken! Nå er som antydet regnet kommet, og jeg har utnyttet anledningen til å tilbringe litt kvalitetstid sammen med støvsugeren, fillen og moppen i formiddag – og nå er leiligheten helt strøken og klar for helgen! Deilig, deilig.  Det er på en måte ekstra koselig å ha det helt ryddig når det bøtter ned ute, for da er det litt mer innenfor å tilbringe en kveld eller to  på sofaen i pysj med tente lys, film og kos, eller hva?

Jeg driver faktisk sterkt å vurderer om jeg skal gidde på butikken for å handle inn til noe jeg kan bake. Frysen har vært tom for bakverk alt for lenge, og lysten på det meste som inneholder gjær, melk og mel er stor, haha. Hvor gammel høres jeg ikke ut når jeg skriver et innlegg om vasking og baking forresten? Kjenner jeg blir en smule flau, og føler jeg må legge til at jeg bare er 23 år gammel, bare sånn i tilfelle det er noen nye som er inne og leser dette innlegget. På bildene ser dere forresten litt mer detaljer fra leiligheten! Jeg har for det meste bare vist hele deler eller hva jeg skal kalle det, så jeg tenkte det kunne være gøy å se litt detaljer også.  

Nei, nå er jeg så sulten at jeg runder av og lager pannekaker, klem fra besta.