Hallo, fine dere! I morges var det rett og slett vanskelig å finne motivasjon til å komme i gang med dagen.. Jeg var oppe allerede kvart over seks, men turen ut fra sengen ble veldig kort og endte på sofaen, hehe! Nå har jeg akkurat komt tilbake fra trening, og kjenner heldigvis at motivasjonen har økt et par hakk!

Men før jeg bruker motivasjonen min til å jobbe med designet på bloggen (får selvsagt hjelp til de tekniske tingene, for der er jeg helt blank!), så tenkte jeg å vise dere litt mer bilder fra i går! Dagen ble jo en god del lenger enn planlagt, men når taxien satte oss av utenfor museet oppdaget vi en helt ny del av Las palmas! Altså, denne byen har virkelig gått rett i hjertet mitt. Vi satte oss ned på en liten utekafé for en sen lunsj, før vi trasket oss videre og endte opp på en rolig uteplass på toppen av et senter, og der ble vi sittende og prate om alt og ingenting. Vi ble begge revet med i samtalene, og plutselig hadde klokken hoppet to timer frem – fantastisk å ha både en bestevenn og en kjæreste i en og samme person. 

– It’s lunch time ♥

Jeg gleder meg skikkelig til å reise tilbake til den plassen, for det var ikke en eneste gate jeg ikke hadde lyst til å utforske! Nydelige parker, gater, kafeer, havet og mennesker. Livet smiler!