Freeedag, mange som er giret på helg nå, eller!?
Jeg var overbevist om at det var fredag i går, men der tok jeg feil gitt! Så da prøver jeg igjen med en ny og muligens bedre fredag i dag. Jeg hadde nemlig en litt kjip dag i går, hvor jeg ikke følte meg helt på topp, og endte opp på bensinstasjonen med en pose full av kaloribomber. Men da er det jo bra at jeg får en ny sjanse i dag, haha!

Nå sitter jeg egentlig bare å venter på at solen skal sprette frem, slik at jeg kan dra stumpen min ned til bassenget og teste ut den splitter nye bademadrassen min – som ser ut som en is! I går skjedde det forresten noe skikkelig pinlig! Jeg og Espen skulle gå en fin tur langs stranden, og vi fikk begge nærmere sjokk når vi så at hele stranden var proppet full av folk. Vi beveget oss heller litt lenger opp i gatene, men der var det bare enda flere, og lang historie fortalt kort – det viste seg at det var Spanias nasjonaldag i går. Godt jobbet av oss to som irriterte oss over å bli vekt av raketter natt til i går, haha! Kanskje jeg burde ta med meg en Spansk lærebok ned til bassenget… Skammer meg litt over mangelen på kunnskap der ass.

Håper dere får en fiiiiin start på helgen ♥