Sett – Cubus/ veske – Eurosko

God kveld til dere! Nå sitter jeg og venter på at Espen skal bli klar, slik at vi kan reise ut på restaurant og feire at han er ferdig utdannet! Haha, det er ikke ofte at det er jeg som venter på han, så her blir det kryss i taket! Det gikk veeeeldig bra på den siste eksamenen hans i dag, så det har vi enda en grunn til å feire!

Vi har fått gjort en del her hjemme i dag også, og det føles så utrolig rart å pakke klærne våre ned i bagger istedenfor å legge de inn i skapet… Det begynner liksom sakte men sikkert å gå opp for meg at vi skal flytte om 9-10 dager, SYKT! Har litt miksede følelser for det hele, for jeg gleder meg jo egentlig til å flytte, men samtidig så kjenner jeg at det blir veldig trist å gi slipp på alt vi har her… Vi har jo opplevd utrolig masse her! Men nå er sinken klar, så da prates vi mer i morgen! Stor klem til dere alle <3