Nå er det bare en liten stund igjen av året 2016, tenk på det! Og da er det vel på sin plass å ha en aldri så liten oppsummering av året, eller bloggåret i alle fall download the content of web pages! Jeg tenkte å dele den opp i to deler, slik at det ikke blir altfor langt! 

Jeg har hatt et utrolig fint år, hvor jeg har vokst mye loud ringtones for free. Jeg hadde aldri trodd at jeg skulle tørre å starte en blogg, men nå sitter jeg her da og har blogget siden august, og jeg har ikke angret et sekund gpx track! Jeg koser meg utrolig mye med å ta bilder og skrive, og det er deilig å ha en plass der jeg kan samle tankene litt! Men nå skal jeg sette i gang, første måned blir da august siden det er da jeg startet opp bloggen listen file to download 7 letters.

17. august har da blitt bursdagen til bloggen. Da satt jeg med hjertet i halsen, med Espen vedsiden av meg som måtte telle til tre ganske mange ganger før jeg turte å trykke på «publiser» for første gang, haha galaxy a5 images! Jeg husker at jeg var så redd for hva alle andre skulle tenke om bloggen, men jeg er utrolig glad for at jeg tok valget om å ikke bry meg. Jeg føler at jeg har vokst masse sammen med bloggen, og nå sitter jeg her i desember og er en mye tryggere person linux herunterladen deutsch. Jeg har lært meg å ikke bry meg så mye om hva alle andre mener og synes, og heller bruke tiden min på ting jeg synes er gøy, sånn som bloggen!


Aller første bilde som ble publisert på bloggen! 

August var ellers preget av mange fine soldager sammen med venner i Sogndal, vi fikk noen skikkelige sommerdager som jeg nøt fult ut herunterladen! Jeg skrev også det første innlegget mitt om prosjektet «Student i Sogndal», og 21. august lagde Espen vår aller første vlog! Der telte vi også til tre et par ganger, haha firefox pc! Tantungen min fylte 1 år, og det måtte selvsagt feires med både store og små ♥ Og sist men ikke minst, så hadde vi mange fine fjellturer video purchased from amazon! Jeg gleder meg til vi kan reise på fjellet i t-skjorte igjen!

September kom litt for fort, og det tok ikke mange dagene før jeg skrev et innlegg om at jeg  savnet sommeren snapchat herunterladen ohne play store! Vi prøvde oss på en telttur som ble litt annerledes enn planlagt, da vi endte opp på en strand i istedenfor et fjell, men jeg skal absolutt ikke klage for det var en veldig fin tur! Vi fikk også vår aller første sponsor gave! Vi fikk nemlig teste ut en bil en hel helg, og dere kan lese om tilbudet til Sixt bilutleie her!

Jeg utfordret meg selv til å stå opp klokken 6 hver dag i en uke for å trene, og det gikk faktisk overraskende bra, men det holdt med en uke for å si det sånn, haha… Lille babyen min, Albert ble 1 år 21. September! Og 22. La vi ut aller første episode av «Student i Sogndal»! Det var en stor dag det! Vi hadde jobbet masse med episoden slik at den skulle bli best mulig, og vi fikk masse god respons! Jeg legger med filmen i tilfelle det er noen av dere som ikke har sett den ♥ Første konkurranse ble også lagt ut i september, og da ga vi vekk et GoPro kamera! Viss det er interesse for flere lignende konkurranser, så der det bare å skrike ut!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

4BMIMIk0abs

Nå som jeg ser tilbake på disse to månedene kan jeg ikke gjøre noe annet enn å smile! For noen fine dager vi hadde, og så er det jo utrolig morsomt å kunne se tilbake på alt vi har gjort! Jeg er SÅ glad for at vi telte til tre og la ut første innlegg, for fy så gøy det er! I morgen kommer oppsummeringen av resten av månedene