Helt siden jeg ankom Las Palmas har jeg og E sett på en liten fjelltopp (eller hva jeg skal kalle det), som ligger et lite stykke unna her vi bor herunterladen. Men jeg har på en måte gruet meg litt til å gå dit, da jeg 1 – er skikkelig stiv i bena, 2 – det er utrolig varmt å gå tur oppover her og 3 – det har sett ganske langt og bratt ut, men på ettermiddagen i går bestemte vi oss for å teste ut turen herunterladen! Og dere aner ikke hvor glad jeg er for det! Utsikten var helt utrolig både av byen og havet ♥

Turen tok faktisk ikke mer enn 20-25 minutt, noe som var mye mindre enn hva jeg hadde trodd, og når man da kom opp og så ut mot havet, som forresten gikk så langt øyet kunne se, så var turen absolutt verdt det call of duty black ops 3 pc kostenlos downloaden! Jeg blir bare mer og mer forelsket i dette stedet. Jeg fikk ikke tatt så veldig mange bilder da jeg var mest opptatt av å bare nyte øyeblikket, men akkurat bildene stresser jeg heller ikke så veldig mye med, for det er ikke tvil om at jeg skal opp igjen dit veldig snart tahuna tool for windows. Jeg får frysninger bare av å tenke på hvordan det er å være der oppe når solen enten står opp, eller går ned.

Nå skal jeg veldig snart ta turen inn i sengen, for jeg kjenner at øyelokkene blir tungere og tungere å holde oppe herunterladen. Det ble litt for få timer på puten natt til i dag, så da får jeg heller ta igjen det tapte i natt! Håper dere har hatt en fin torsdag ♥