Hei og god fredag!  Tenkte jeg skulle kjøre på med enda en ”time for time”, for å få litt mer variasjon i hverdagsinnleggene her inne! Mener at den forrige jeg hadde var for en uke siden, så kanskje det kan bli en fast ting i løpet av uken? Vi får se, vi får se!  Jeg bestemte meg for å gjøre det først etter at frokosten var fortært, så da blir det heller fra 10:00-14:30 –  let’s go!

• • •

10:00 – Dro frem toalettmappen for å få stelt meg litt! Jeg prøver egentlig å få gjort alt slikt ferdig med en gang jeg står opp, men i dag måtte det vente til frokosten var spist. Så da ble det kaffedrikking og sminking om et annet, haha. Men det funket fint deg også!

11:05 – Reiste på butikken for å handle inn mat til helgen. Det endte med både mat og sko i posene som fikk bli med hjem igjen, så det ser jeg på som en veldig vellykket handlerunde. Jeg har prøvd skoene hundre ganger før, men i dag klarte jeg ikke å stå imot lenger. GLEDER MEG TIL Å BRUKE DE ♥  Dere skal heller få se dem på i et antrekk senere!

12:35 – Magen skriker etter enda mer mat, og det fikk den! Det ble karbonadedeig med tomater, squash, blomkål, brokkoli og spinat! Sunn, eller hva?  Hehe, nå er det bare tre dager igjen til jeg kan spise akkurat hva jeg vil igjen! Men det skal sies at denne lunsjen absolutt ikke var vond.

13:09 – Da var det duket for tur med mams og hundene i strålende sol! Hadde det ikke vært for den veldig, veldig kalde vinden så hadde jeg nesten trodd at våren kom tidlig i år. Men jeg skal ikke klage, en tur ute i solen var deilig uansett! Og de gangene vinden tok en liten pause, så kunne man faktisk kjenne at solen har begynt å varme litt ♥

14:22 – Setter på litt kaffe og gjør meg klar for å starte på et litt forsinket innlegg. Jeg liker egentlig å være klar med innleggene til klokken er tre, men i dag måtte dataen vike for andre ting. Slik er det bare av og til! Disse formiddagene fyker unna så utrolig fort!