1 – Optiker. Jeg startet uken med å reise til Førde, da jeg endelig hadde somlet meg til å bestille time hos optiker. Det er tre år siden forrige gang jeg har vært der, og jeg fikk fort bekreftet mistanken om at synet mitt hadde forandret seg – så nå er det to ny briller på vei til meg!  Linser fikk jeg også med meg, så da får jeg vel gi linsene et nytt forsøk også. Har aldri klart å venne meg til linser, jeg får alltid så vondt på venstre øye?

2  – Tur med Albert. Jeg kom hjem en plass mellom et og halv to, og da ble det rett ut på tur med Albert. Han var mildt sagt lei av å sitte inne, og var en liten turbo under hele turen, haha. Han hadde vært umulig å holde i band viss han hadde vært større – takk gud for de 3-4 små kiloene han veier.

3 – Middag. Espen kom hjem fra jobb, og det var tid for middag! Det ble noe så spenstig som fisk og grønnsaker, men godt var det! Vi oppdaterte hverandre på hvordan dagene våres hadde vært, og ble sittende en god stund å spekulere over hva vi skulle finne på. Det hadde tross alt vært litt for dumt å legge seg på sofaen med serie allerede klokken halv 5, eller? Hehe!

Rydde i boden. Vi satte i gang med å rydde den ekstremt rotete boden! Jeg angrer som bare det på at jeg ikke tok et før bilde av dette, for herlighet.. Vi kunne faktisk ikke gå til endes av boden siden det var så mye rot der! Vi fikk sortert alle esker, sekker og kasser som sto der nede, og nå er boden superryddig – jippi! Denne boden har virkelig hengt over meg en stund nå! Deilig å endelig få det unnagjort.

5 – Handle inn til uken. Vi bruker omtrent alltid å handle to ganger i uken, og i går var det da duket for ukens første handel! Dette er et veldig godt tips viss du både vil spare penger, og vil unngå mange søte fristelser. Det er jo lett for at det havner litt unødvendige ting i handlekurven viss man er der hver dag! 😉

6 – Slappe av og spise kvelds. Når klokken nærmet seg ni var vi endelig ferdige med alt av rydding, handling og på plass setting! Til kvelds lagde jeg en av mine absolutte favoritter for tiden som dere kan finne oppskrift på HER, den er perfekt til både lunsj og kvelds! Jeg droppet sjokoladen i går da – og den smaker veldig godt uansett. Så da ble det kvelds og litt serie før jeg tok kvelden halv 11. Fin avslutning på en effektiv mandag! Håper dere har hatt en fin start på uken ♥