God kveld, kjære dere ♥ Står alt bra til? 

I dag har jeg min siste dag som 22 åring, og den har blitt brukt svært så voksent! Fargekart er hentet og fargene er så og si bestemt, det har blitt tatt mål både her og der, i går fikk vi hentet sofa og bestilt alt vi trengte av hvitevarer – effektive, eller hva!?  Jeg trodde jo at det kom til å ta evigheter, men viss dette tempoet fortsetter så regner jeg med at vi flytter inn i løpet av påsken – SÅ SPENNENDE! Men nå kjenner jeg at hele kroppen gir ganske grei beskjed om at den er sliten, og jeg er mer enn klar for å bare krølle meg inn i armene til Espen – den beste måten å avslutte min siste 22 årsdag på  Beklager om det blir vel mye leilighetsnakk her inne for tiden, jeg er bare så utrolig giret.. Men jeg skal prøve å roe meg noen hakk, heh! Håper dere får en fin kveld, så prates vi mer i morgen,  klem.