Selv om vi allerede nærmer oss slutten av den første sommermåneden (brems tiden!), så tenkte jeg det kunne være gøy å dele min sommer-sjekkliste.  Jeg og Espen begynte å snakke om en slik liste for rundt en uke siden, og etter det har det surret litt rundt i hodet mitt, så nå har jeg da laget meg en liste med ting jeg håper å gjennomføre/oppleve i løpet av sommeren som jeg vil dele med dere amazon movies in foreign!

♥ Reise på telttur. Dette tenker jeg at jeg skal gjøre hver eneste sommer, men omtrent de eneste gangen jeg faktisk gjennomfører det så er det på en svett festivalcamp. fotos umsonsten. Men i år har jeg lyst til å pakke med meg stormkjøkken, mat, en flaske med vin og campe på fjellet – helst i nærheten av et vann der vi kan fiske! Dette SKAL jeg gjennomføre i år,  kanskje til helgen om været tillater det?

♥ Lage hjemmelaget iskaffe spiel candy crush kostenlos herunterladen. Jeg er som dere helt sikkert har forstått veldig glad i kaffe, og det samme gjelder da iskaffe! Jeg drikker gladelig Tine sin iskaffe både to og tre ganger om dagen, men jeg har aldri testet å lage min egen – så det må gjøres! Noen som vet om en god oppskrift?

♥ Invitere på skalldyraften. Vi må innvie verandaen, sommeren og leiligheten med en helaften på verandaen, og hva passer vel da bedre enn skalldyr herunterladen? Sommer og skaldyr er PERFEKT i mine øyner. Gleder meg til å invitere jentene hjem!

♥ Reise på ferie. I år blir det bare en liten ferietur i Norge, men den skal absolutt nytes til det fulle! Vi drar til Bergen fra 13. Juli – 15, og så videre til Odda 16 herunterladen. hvor vi blir ca. en uke. Krysser fingrer og tær for at vi er heldige med været! Vi har ikke lagt noen spesielle planer, men det er jo egentlig ganske deilig. Ja, og så  jeg skal mest sannsynlig en tur til Stavanger i august!

♥ Lese ferdig boken min. Føler dette punktet er med på hver enste liste jeg lager, men nå har jeg begynt på en ny bok som heter ”Syrinpikene”, og så langt virker den veldig spennende avery zweckform 3490 kostenlos download. Ser for meg å ligge langstrakt i en solseng og lese – det hadde absolutt ikke vært feil det!

♥ Dra på piknik. Finne et perfekt sted for en stor piknik med masse, masse digg sommermat!

♥ Tilbringe tid med familien. Nå har vi jo fått familieforøkelse, og jeg gleder meg til å tilbringe masse tid sammen med hele familien i sommer herunterladen. Det er faktisk 3 somrer siden jeg har bodd på samme plass som resten av gjengen, så dette skal bli gøy!
♥ Finne roen og ikke stresse. Jeg er en mester på å stresse når solen titter frem, da må jeg nemlig ”oppleve” hele sommeren på en og samme dag.. Det vil si sole meg, grille, bade, fiske, dra på besøk, invitere på besøk, spise reker, dra på fjellet og ja listen fortsetter windows 10 updates automatisch herunterladen! Jeg skal leve i nuet og nyte de soldagene vi får uten å være i fyr og flamme – noe som kan bli vanskeligere enn det høres ut for en småstresset person som meg, haha. Jeg skal gjøre mitt beste!

♥ Ikke ta sommerferie fra treningen. Hvor typisk er det ikke å glemme alt av trening når sommermånedene er på plass herunterladen? Jeg er nemlig en mester på dette punktet også. Mesterens mester neste? Hehe, neida nå tuller jeg. Jeg skal opprettholde målet jeg har om tre-fire treninger i uken selv om det nå er sommer! Høsten trenger jo ikke å starte med en kondisjon på null.

♥ Skape minner herunterladen. Jeg skal prøve å oppleve, nyte og skape flest mulige minner som jeg kan leve lenge på utover høst og vintermånedene!