Hei tirsdag! I dag våknet jeg heldigvis med mye mer energi og gnist enn det jeg hadde både på søndag og i går – takk gud for det! Jeg kjente at kroppen var fullstendig tom når jeg gikk hjem fra galleriet i går, og jeg kunne ikke få slengt meg ned på sofaen med en serie fort nok. Heldigvis måtte jeg ut med hundene litt etter middag, og da bestemte jeg meg for å snu dagen. Ikke søren om jeg skulle våkne enda en dag med en uggen følelse i kroppen! Så da knytte jeg på meg løpeskoene etter en gåtur med hundene, og gjennomførte en veldig svett intervalløkt – woho! Må være lov å skryte litt av seg selv når man egentlig hadde sett for seg sofa og godis hele dagen, hehe.

Men med tanke på trening, og hvor godt det gjør både for kropp og sinn, så tenkte jeg å dele min treningsuke med dere! Jeg elsker slike innlegg selv, da jeg både får motivasjon og inspirasjon av det – håper jeg kan gjøre det samme for noen av dere! Jeg har allerede gjennomført mandag og tirsdag, og tenker at jeg skal forklare hvilke styrkeøvelser jeg gjør i et eget innlegg slik at det ikke blir for mye rot. Skal prøve å få gjort det i løpet av morgendagen, vist det er noen av dere som vil følge den samme treningsplanen!Intervalltreningen jeg hadde i går gjennomførte jeg slik (på tredemølle):

– Varmet opp i ti minutter

– Løp alt jeg klarte i 45 sek, pause i 15 sek, løp alt jeg hadde i 45 sek, pause i 15 sek – og slik fortsatte jeg til jeg hadde løpt 15 ganger totalt.

– Avsluttet med å gå i ti minutterJeg har jo aldri skrevet noe særlig om trening her inne, men jeg håper dere likte det! Og om dere har noen spørsmål rundt treningsuken min så må dere selvsagt bare spørre