Nå måtte jeg faktisk viske bort ”ny uke og nye muligheter” for at jeg ikke skulle være alt for ”hohei vi elsker mandag og kan klare alt”, selv om jeg egentlig tenker det, heheh. Gjør ikke alle det, sånn innerst inne? Jeg tenkte det kunne være gøy å dele mine mål for uken med dere, så får jeg litt ekstra press på meg til å klare det, og så kan jeg kanskje inspirere noen av dere litt også – det er alltid gøy!

♥ L a   o s s   s t a r t e !

1. Ikke sove lenger enn halv syv på hverdagene, og da gjelder det også å ikke somle så voldsomt på morgenen. Jeg trenger jo ikke å se 3 vlogger, lese 4 blogger og titte gjennom alt av nettaviser før jeg starter dagen, eller? Nei!

 2. Trene fire ganger i løpet av uken! Jeg føler meg så utrolig mye bedre når jeg trener, og etter løpeturen i dag så kjenner jeg at det var på tide med litt løping igjen. Jeg har jo gått en del fjellturer i det siste, men det var deilig å springe litt igjen også.

3. Ha to innlegg om dagen alle dager utenom på lørdag. Ingenting er kjedeligere enn å klikke seg inn på en blogg med den samme overskriften for 5. gang på rad, så da er det bare å produsere, hehe!

4. Vaske og rydde leiligheten + bytte på sengen før helgen. Det er bare så utrolig deilig å ha gjort alt det før helgen, for da kan man bare legge bena høyt og kose seg med god samvittighet.

5. Ikke ha dårlig samvittighet for at jeg kommer til å være fyllesyk på søndag. Jeg skal i bursdag på lørdag, og har allerede nå begynt å grue meg til fyllesyken, men søren heller.. Den får bare komme! Sier nok ikke det samme på søndag nei 😉

6. Rense mobilen min.. Jeg får opp meldinger om at den er full hele tiden, så det er kanskje på tide å gå gjennom alt av tull som ligger på den, for det er ikke lite akkurat!

Tror jeg stopper der, for seks mål må vel være innenfor for en uke? Det synes i alle fall jeg! Viktig å ikke sette seg så mange og store mål at det omtrent er umulig å gjennomføre dem, da blir det bare kjipt.

                         HAR DERE SATT DERE NOEN MÅL FOR UKEN?