God fredag og god ferie til veldig mange av dere youtube songs downloaden umwandeln in mp3! Regner med at det er ganske mange fornøyde mennesker som går til påskeferie i dag? Min påskeferie starter ikke skikkelig før på onsdag, men det går helt fint herunterladen! Denne påsken skal for det meste bli brukt til flytting, så det blir ikke noe fjellhytte for min del – dessverre, men noen planer/ønsker har jeg uansett single charts germany for free!

H A P P Y   E A S T E R ♥

1 herunterladen. Espen skal jobbe frem til onsdag, men når han er ferdig reiser vi rett til Odda. Vi blir der bare frem til fredag med tanke på flyttingen, men en liten tur blir det nå uansett – gleder meg herunterladen.

2. Kjøpe påskeegg! Man blir vel aldri for gammel for det vel xing kontaktdaten herunterladen?

3. Flytte – Vi håper veldig på å få flyttet alle tingene våre til/i løpet av påsken, slik at vi endelig kan flytte inn herunterladen.

4. Siden det tross alt er påske, så må vi nesten få gjennomført en dag eller to på ski herunterladen! Ser for meg kakao, appelsiner, kvikklunsj og en lang skitur i solen – ja takk. Kanskje til og med et lite solbrilleskille?

5 zoom app download voor laptop. Lage noen nye tradisjoner sammen med Espen. Jeg vet ikke helt hva, men jeg håper vi kan lage oss noen koselige påsketradisjoner sammen googel play download.

6. Ha en deilig og lang påskefrokost! Kanskje det kan bli en tradisjon?

7. Invitere til spillekveld! Jeg håper på å få samlet en god gjeng med venner til en aldri så liten spillekveld i leiligheten (om den er klar).

8. Se noen episoder med Poirot. Dette gjorde jeg forrige påske, og det var så koselig! Vi gjettet på hvem som var morderen, spiste godteri og hadde skikkelig påskestemning.

9. Reise ut å grille pølser med familien. Jeg vet et par av planene mine innebærer fint vær, så det må det nesten bare bli, haha!

10. Spise pinnekjøtt. Dette er noe familie min alltid bruker å ha i påsken, så jeg krysser alt jeg har for at vi finner det i år også!

Har dere noen planer for påsken?