For litt siden fikk jeg tilbud om å skrive et gjesteinnlegg for et magasin, der temaet skulle være drivkraft filme mit handy downloaden. Jeg skulle altså skrive om hva det er som driver akkurat meg, og siden jeg har veldig dårlig tid i dag tenke jeg å dele innlegget jeg skrev her også, da magasinet bare kommer ut i kommunen jeg kommer fra skype kostenlosen deutsch. Håper dere vil like det! Har du noen gang tenkt over hva det er som driver akkurat deg herunterladen? Hva som får deg til å gi det lille ekstra på skolen, fotballbanen eller på jobben? Hva eller kanskje hvem det er som motiverer deg til å stå på og ikke gi opp wie kann man microsoft teams herunterladen? Er det gleden av et godt resultat, eller er det kanskje gleden av å se andres lykke?

Alle disse spørsmålene har vrimlet rundt i hodet mitt den siste tiden, for hva er det egentlig som gir meg drivkraft wie kann ich ein video von facebooken? Jeg har alltid vært glad i å skape, skape noe som er mitt og noe jeg kan være stolt og fornøyd med – og da spesielt via tekst, bilder og video deutsche gesetze herunterladen. Og på grunn av dette bestemte jeg meg for å opprette min egen blogg, en plass der jeg kunne formidle og dele mine tanker på den måten jeg selv ville mozilla mac.

Jeg husker at jeg var livredd første gang jeg skulle trykke på ”publiser-knappen”, for tenk om folk ikke ville like det jeg skapte downloaden uit icloud? Hva om jeg ikke var flink nok? Jeg telte til tre like mange ganger som om jeg skulle telt til hundre, men til slutt satt jeg der med en tekst, et bilde og en blogg som var tilgjengelig for absolutt alle windows picture manager download for free. Det kriblet i magen og jeg var svett i pannen, men samtidig kjente jeg på en stor glede, eller kanskje rettere sagt, min egen drivkraft. Det tok ikke mange timene før jeg igjen satt fremfor dataen med tanker, ideer og motivasjon download the pictures. Motivasjon for å glede, skape, dele og inspirere.

Min drivkraft ligger i akkurat det, å glede, skape, dele og inspirere. At jeg med en tekst og noen bilder kan sette et smil om munnen til et annet menneske, at jeg kan inspirere noen til å tørre noe de ikke trodde de skulle tørre, at jeg kan dele erfaringer med både vonde og gode opplevelser og ikke minst at jeg kan skape noe som er mitt. Bloggen har blitt mitt eget lille fristed hvor jeg kan skape akkurat det jeg vil og om det skal handle om et antrekk, noe jeg har opplevd, tips eller noe langt mer viktig er helt opp til meg selv. Jeg kan bruke stemmen og drivkraften min til akkurat det jeg har lyst til, og det er en utrolig deilig følelse.

Drivkraft kan bety så mangt og dette er forskjellig fra person til person. Men om du nå sitter og lurer på hva som er akkurat din drivkraft, kan du tenke tilbake til sist gang det kriblet i magen din og det kom svette fra pannen, men at du også kjente på en god følelse som fikk deg til å fortsette. En følelse som til tross for alt, fikk deg til å gjøre det igjen og igjen. En følelse av drivkraft.Håper dere likte innlegget, og viss noen av dere vil se det i selve magasinet er det link til nettutgaven av magasinet HER. Der er det med flere bilder og en liten beskrivelse også! Ha en fin dag videre, så prates vi snart♥