· S U N D A Y    B R E A K F A S T ·

Aah.. Det er lite som slår en søndagsmorgen uten alarm, hvor det bare er en lang og deilig frokost som venter på at du skal stå opp. I dag våknet jeg helt uthvilt litt før halv ni, og var mer enn klar for å nyte en standard Espen og Silje søndagsfrokost. Det begynner å bli en stund siden vi faktisk har hatt tid/muligheten til å sette oss ned og bruke akkurat så lang tid vi bare vil, så dette var helt perfekt i dag.  Varme rundstykker, melon, deilig pålegg, kaffe og oss to, eller tre med Albert da ♥

Jeg tror de fleste har fått med seg min store glede når det kommer til kaffe, og når jeg var i Førde i går fikk jeg endelig kjøpt meg en presskanne! Jeg har maset om en i evigheter, men har bare ikke somlet meg til å faktisk kjøpe en, men nå dere, nå er den både kjøpt og testet ut! Jeg kan ikke si 100% sikkert at kaffen var enda bedre enn vanlig på grunn av at den var presset, eller om det bare var at den kaffen vi hadde kjøpt var veldig god – men YUM så digg den var! Det er ikke tvil om at presskannen får en fast plass ved frokostbordet når det er helg. Litt ekstra stas var det jo også å faktisk presse kaffen selv, hehe! Små gleder for en kaffeelsker på en søndag  Ellers sitter både jeg og Espen fremfor hver vår dataskjerm og trykker akkurat nå. Jeg har endelig tatt meg selv i nakken, og startet på de 1274 uleste mailene som har vært i innboksen ALT for lenge.. Hvordan i alle dager har jeg klart å ”spare” på så mange mailer? De fleste er jo heldigvis bare slike salg her og der mailer, men slettes må de allikevel. Så ja, det er vel bare å slette i vei, så prates vi heller mer senere!