God formiddag, god søndag, god morsdag til alle mødre der ute og en ekstra hilsen til min fantastiske mamma  Nå sitter jeg og prøver å få unna alt av datajobb for i dag, slik at jeg bare kan kose med meg resten av dagen med god middag, feiring av morsdagen og fastelavnsboller – digg, digg, digg.

Jeg og Espen hadde en rolig morgen med rundstykker, masse prat og enda mer hundekos. Vi ble sittende å prate om alt og ingenting en lang stund, og akkurat det at vi kan sitte slik å prate om drømmer, hverdagslige ting, jobb eller været er noe av de jeg setter aller størst pris på med forholdet våres. Både en bestevenn og en kjæreste i en og samme person. Klissete, men sant.

♥ ♥

Ellers har jeg på en imponerende måte klart å spise meg kvalm på snop hele to ganger denne helgen. Tror kroppen min melder hardt i fra om at den ikke liker å få sukker igjen, så jeg føler meg relativt klar for mandag og sunnere vaner igjen! Men før den tid skal jeg klare å trykke ned noen boller – det er jo så og si obligatorisk at man skal det i dag, det er jo tross alt to ting som skal feires. Kanskje jeg presterer å spise meg kvalm enda en gang da, haha.. Huff! 

Helt til slutt vil jeg bare si gratulerer med morsdagene enda en gang til mamsen min, jeg er veldig glad i deg og setter uendelig stor pris på alt du gjør for meg  Og så vil jeg sende en klem til de av dere som har en litt vanskelig dag i dag, jeg tenker på dere