I dag tenkte jeg å dele min faste morgenrutine med dere, og gi dere noen små tips som kanskje kommer til nytte!

Det aller første jeg gjør etter at jeg har kjempet meg ut av den varme og deilig dyna er å skru på radioen musik zumen! Alt bli litt bedre når man kan synge med til litt musikk!

Så vasker jeg ansiktet med litt lunket vann, man skal ikke bruke for varmt vann når man vasker ansiktet, da det fjerner mye av oljen som huden din trenger for å ikke tørke ut youtube videosen im browser! Så det er best å bruke lunket eller kaldt vann for å ta litt ekstra vare på huden! Etter det tar jeg litt av rensekremen min (jeg bruker vichy purete thermale 3 in 1) og renser forsiktig ansiktet og halsen software met spiegelfunctie downloaden! Etter rensen er det viktig å tilføre ansiktet litt ekstra fuktighet med en god ansiktskrem(her bruker jeg IDÉALIA gelé-dagkrem)! Jeg er veldig fornøyd med produktene jeg bruker fra Vichy, men det lureste du kan gjøre er å snakke med de som jobber på den butikken du kjøper produktene dine på, så kan de hjelpe deg med å finne kremer som passer til din hud apple music gratisen!

Og så er det over til håret herunterladen! Jeg har alltid brukt å vaske håret hver eneste dag, men det sliter noe utrolig på håret, så de siste månedene har jeg prøvd å holde meg til å vaske det 3 ganger i uka 360 grad videoen! Å ha rent hår er ganske viktig for at jeg skal føle meg bra, så da er jeg avhengig av en god tørrshampoo som er lett på håret, og jeg har funnet min redning med moroccanoil excel downloaden mac gratis! Jeg anbefaler alle som vil spare til et sunt og langt hår til å prøve å vaske det litt sjeldnere enn hver dag, jeg har i alle fall merket stor forskjell på mitt hår herunterladen!

Og etter at ansiktet er renset og håret er fikset så bruker jeg å ta på litt sminke, men der tenker jeg å kanskje lage en egen video der jeg viser dere mine favoritter og hvordan jeg bruker de herunterladen!

Håper tipsene mine kommer til nytte, og at dere får en strålende dag videre herunterladen!