//Annonselenke

Hohoi, så varmt det er i dag! Jeg sitter nå med dataen på fanget i en solstol, og svetter omtrent bort – men solstrålene må vi ha!  Denne sommeren har virkelig bydd på mye fint vær så langt, og jeg elsker det ♥ Nå må det bare fortsette når vi skal på ferie også! 

I dag blir en rimelig travel dag, slik som mest sannsynlig resten av uken også blir frem til fredag og ferie, men jeg prøver så godt jeg kan å få ut et innlegg om dagen. Ideelt sett liker jeg best å ha to, men tiden strekker bare ikke helt til. Det er veldig mye spennende ting som skjer om dagen, men jeg kan dessverre ikke avsløre helt hva det er vi driver med før om litt.. Men spennende og en stor forandring blir det, så jeg gleder meg veldig til å få klarsignal til å kunne avsløre alt til dere! Da blir ting så veldig mye lettere også.

Men noe jeg faktisk kan vise dere er min nye almanakk! Jeg fikk den rett før helgen, og har allerede rekt å bli avhengig av den, haha. Det er samme type som jeg hadde tidligere, men siden den straks gikk ut var jeg så heldig at jeg fikk lage meg en ny! Denne gangen gikk jeg for rosa og marmor – noe som ble veldig fint! Almanakken er fra personligalmanakk.no, og jeg elsker at du kan velge akkurat hvordan du vil ha den både utseendemessig og innholdet i den. Jeg har for eksempel tatt flere notatsider denne gangen, og enda bedre plass der du kan skrive på selve dagene, da jeg merket at det var det som passet meg best.Litt senere i sommer kommer jeg forresten til å legge ut en konkurranse der dere kan vinne deres egen almanakk! Men jeg tror det må bli enten i ferien min, eller rett etter. Da har jeg litt mer tid! Men nå må jeg nesten løpe.. Håper solen skinner hos dere også, stor klem ♥