Topp – Nelly// Skjørt – Vero Moda kostenlos albenen mp3? //Klokke – EYK // Øredobber – Jewelbox

God kveld, fine dere ♥ Nå håper jeg dere alle har funnet helgefølelsen om det så er med finstasen på og et vinglass i handen, eller om det er i nattisen godt plassert i sofaen med en sjokolade mahjong kostenlos herunterladen. I mitt tilfelle stemmer alternativ nummer to best, hehe! Pizzaen er på vei til å bli ferdig, og jeg lurer på om jeg skal hinte litt forsiktig til Espen om et aldri så lite Harry Potter-maraton stronghold crusader 2 kostenlosen vollversion. Det blir med andre ord en helt rolig og behagelig kveld her hjemme, før vi muligens reiser på en liten utflukt i morgen. Eller, Espen skal jobbe under et arrangement i nærheten av her i bor, og jeg vurdere å slenge meg med nintendo 3ds spiele onlineen. Dagny skal blant annet spille der, og det hadde jo vært gøy å fått med seg!

Ellers har jeg null planer for helgen, og det er jeg veldig fornøyd med herunterladen. Synes det er så deilig når hele helgen står åpen, og man bare kan ta ting litt som de kommer – i alle fall etter et par travle helger. Men nå er maten omtrent klar, så da får jeg bytte ut dataen med pizza, film og andre godiser, håper dere får en fin fredagskveld så prates vi mer i morgen herunterladen!