Jeg føler noen ganger at kroppen og lysten på noe litt ekstra godt ikke er helt med på at det har blitt mandag, og i dag har uten tvil vært en slik dag. Jeg har gått rundt og kjent på et sug hele dagen, men jeg ville ikke dette ned i godteriskålen allerede på en mandag.. Så da måtte jeg prøve å vri om hjernen, og komme på et litt sunnere alternativ som kunne stilne suget –  så da ble det lapper laget med havremel!

Det du trenger til disse lappen er:

– 200 g Havremel

– 2 ts vaniljesukker

– ½ ts salt

– 2 ts bakepuler

– ½ ts kanel

– 3 dl melk (jeg brukte ekstra lett)

– 2 egg

De ble 14 lapper ut av denne oppskriften, og de metter mye mer enn vanlige lyse lapper! Jeg synes de ble veldig gode på smak, og med tanke på at det allerede er tomt på fatet regner jeg med at de falt i smak hos de andre hjemme også, hehe! De fikk i alle fall mettet mitt sug på noe litt ekstra i dag, og det uten at jeg proppet i meg masse sukker. Håper dere likte oppskriften!  Ha en fin kveld videre ♥