God kveld, kjære dere! Nå er jeg straks klar for å hive fra meg alt som heter data, og bare kose meg med kvelds og et eller annet tv-show. Men jeg følte plutselig bare for å titte innom og si hei, eller rettere sagt god kveld. Det har jo vært litt turbulent blogging i det siste, og litt mer ”må blogge” følelse (godt forklart), så når lysten og tiden plutselig stemte overens så måtte jeg nesten utnytte det.

χ χ χ χ

I dag har jeg fått unnagjort en hel del småting, slike ting som man alltid utsetter, men er veldig glad for å få gjort når det først er gjort. Det som sto listen var blant annet: handling av matvarer, en tur i banken, brannkurs og til det mest spennende – jeg har bestilt meg time hos frisøren! Nå skal det både klippes og fikses opp i fargen, om jeg ikke backer ut da.. Det har skjedd før, så jeg tørr ikke love noe før jeg faktisk har gjennomført det. Men om jeg ikke trekker meg så blir det i alle fall endelig litt forandring! Haha, tenk å være så ubesluttsom og redd for håret sitt – er det mulig?  Timen er halv 1 i morgen, så jeg skal prøve å få tid til å ta noen før bilder slik at dere kan få se resultatet. Spennende, spennende! Men nå skrumler det i magen, så da prates vi kanskje med en helt annen frisyrer i morgen – hjelp!  Ha en fin kveld ♥