Hei på dere ♥ Jeg føler nesten at denne uka aldri har komt skikkelig i gang.. Jeg har vært litt sånn småslapp, trøtt og lite gira på å faktisk måtte gjøre noe annet enn å ligge på sofaen, samtidig er jeg ”klar” for å komme i gang med noe – noen som skjønner hva jeg mener?  På mandag skulle jeg for eksempel handle inn mat til resten av uken, men det som fikk bli med hjem igjen var pizza, sjokolade, chips OG smågodt, god start på uken sa du? Jeg har forresten fortsatt ikke fått handlet inn noe annet heller, så hva vi skal ha til middag i dag er enda et uløst mysterium. Jeg er da (som dere kanskje skjønner) så heldig at jeg har ”uka mi” x 1000 denne uka, og veksler mellom å sutre til noe helt ubetydelig på tv til å ha maraton i sjokoladeskåla – ho hei for noen dager.  Jeg trodde liksom denne ”uka” skulle bli lettere med årene (gamlemor), men nope! Her er det motsatt – kramper, grining, matvrak og sinnatagg i en og samme person. Ikke rart at Espen har gått litt stille i dørene de siste dagene, haha. Godt det nærmer seg slutten for denne gang ja.

Er det ikke rart hvor utrolig flaut det var å snakke om akkurat dette temaet når man var yngre? Det var jo helt krisestemning når man måtte putte en pakke med tamponger i handlekurven. For ikke å snakke om den evige panikken for at man hadde ”blødd igjennom” på skolen! Det gikk i sorte bukser akkurat den uka for å si det sånn. Nå har jeg jo tydeligvis dedikert et helt innlegg til å snakke om mensen, så ting forandrer seg ja! Nei, nå må jeg faktisk finne meg noe mat – vraket har meldt sin ankomst og da er det best å lystre.