Endelig kan jeg si hjertelig velkommen til en ny uke. En uke som skal og må bli bedre enn den forrige (med unntak av fredag, den dagen var fantastisk ). Det har jo vært litt stille her inne de siste dagene, eller det har vært stille på generelt alle fronter. Det har til og med vært så stille at mamma hadde begynt å spekulere om jeg hadde blitt fridd til på fredag. Men nei, jeg har ikke blitt fridd til, jeg har bare vært matforgiftet, haha! Tror ikke jeg trenger å gå noe mer inn på det, for de fleste av oss vet vel at matforgiftning ikke er så veldig sjarmerende 😉

MEN i dag føler jeg meg mye bedre! Nå mangler jeg bare at dette øret mitt blir helt fint, så skal jeg være enda et hakk gladere! Men jeg skal ikke klage, alt er bedre enn de to siste døgnene… Så ja, nå er jeg sprekklar for en ny uke med masse gøy og masse blogg. Kameraet har ikke blitt rørt siden fredag, men jeg fikk tatt noen bilder fra den veldig fine morgenstunden min i dag! Jeg tenkte det kunne være lurt å ta det rolig på treningsfronten et par dager, så da tok jeg meg heller en gåtur langs stranden – og det var så fint! Soloppgang, bølgesus, varme, musikk og en telefonsamtale med mamma. Helt perfekt start på dagen  Men nå skal jeg runde av her, og heller starte på innlegget om fredag. Jeg har gledet meg sånn til å fortelle dere om dagen, og til å vise bildene! Så da prates vi om ikke lenge! 

Håper dere har hatt noen fine dager!