Da har jeg pakket kofferten og er klar for Bergen! Og som vanlig har jeg helt sikkert pakket med meg alt for mye, men det får bare være… Jeg skal være der fra lørdag til søndag, og som jeg fortalte om litt tidligere i uken så reiser vi for å se på brudekjoler, wææ kostenlose bücheren! Ellers regner jeg med at det blir en bedre middag på kvelden, og masse kos sammen med søstrene mine!

Jeg føler meg så heldig som har et så godt forhold til søsknene mine, for de er nett som bestevenner for meg nero windows 7 kostenlos herunterladen! Jeg syntes alltid at det var så rart å høre når noen av vennene mine snakket om søskena sine når vi var yngre, for det hørtes så annerledes ut enn hva jeg var vendt med powerpoint übergänge download kostenlos. For man skal absolutt ikke ta for gitt at man skal ha et godt forhold til søskena sine, så her føler jeg meg veldig heldig! Og det at min eldste søster valgte å ha meg og min andre søster som forlover i bryllupet hennes, ååh herunterladen! Jeg blir jo nesten helt på gråten bare av å tenke på det, for det betyr utrolig mye for meg <3 Nå håper jeg bare at vi klarer å gjøre en god som jobb forlovere, og at søsteren min får en fantastisk opplevelse på lørdag musik hören unden kostenlos! <3

Men nå skal jeg slutte å være usosial og klappe sammen dataen! Så blogges vi mer i morgen, ha en fin kveld <3