God morgen! Hvordan har dere det i dag?

Vi er nå på dag 3 her i Riga, og jeg har det veldig fint her sims 3 kostenlose welten downloaden! I går gikk vi litt rundt om i byen og sjekket ut litt butikker, og det ble faktisk ikke så mye som fikk bli med hjem så der fortjener jeg en liten klapp på skuldra, heh herunterladen! Maten her har vært utrolig god, og jeg og Espen fikk sushi til halve prisen av hva vi får den for i Norge, og for to sushi-elskere som oss så er det jo nett som å komme til himmelen downloaden pdf converter!

I dag skal vi leke litt turister, og sjekke ut ulike severdigheter! Vi har alle fått i oppgave å lese oss opp på en severdighet hver, slik at vi kan guide hverandre spss herunterladen uni trier! Det var jo egentlig en helt genial idé, for det er jo mye gøyere å gå rundt og se på ting når man kan få høre litt fakta og historie om de ulike plassene itunes download for free for windows xp! Håper bare tåken som ligger her fordufter litt, slik at vi får litt finere utsikt når vi trasker rundt! Men nå må jeg øve litt på hva jeg skal si når vi besøker ”min” post herunterladen!

Håper dere får en fin fredag <3