God morgen til dere alle! 

Står alt bra til med dere? Her går i alle fall alt veldig fint! Øret til Espen ble bedre i løpet av dagen i går – heldigvis, så da har vi flyttet gårsdagens planer over til i dag. Så nå sitter jeg og tripper med dataen for å rekke å kladde ned noen ord til dere! Vi skal veldig snart reise til en plass som jeg har hørt masse fint om. Hele familien min har vært der utenom meg, og ut fra de bildene jeg har fått sett så har vi noe å glede oss til! Kanskje en idé å ta med at plassen heter Mogan? Hehe! Vi har søkt litt rundt på ting å gjøre der, og vi har funnet noe som vi begge er veldig giret på, men jeg vil ikke avsløre hva det er helt enda! Om dere følger meg på Instagram så kommer jeg helt sikkert til å vise det på storyen der, men bloggen får i alle fall vente litt! Jeg heter forresten Siljefjaren på Instagram om noen skulle lure – litt selv promotering der ja, haha.Men før jeg løper ut døren nå så ville jeg dele noen bilder fra i går! Vi fant ut at vi måtte få et lite plaster på såret siden planene ikke gikk som de skulle, så da tok vi middagen ute! Det ble pasta carbonara, og som vanlig så holdt jeg på å dette av stolen etter maten, det er så utrolig mektig! Men godt var det, det er det ikke tvil om. Okei, nå må jeg gå! Ha en fin dag videre ♥