Nå løper jeg rundt som en gal for å bli ferdig med alt jeg skal gjøre før i morgen tidlig. Jeg har jo helt glemt å fortelle dere det, men i morgen reiser jeg på tur – woho! Så nå må jeg få alt som skal ned i kofferten på plass, skrive ferdig det jeg skal til bloggen slik at jeg ikke trenger å stresse med dataen når jeg er borte, pakke ned tingene til Albert (søsteren min skal passe han siden Espen skal på jobb fra lørdag-søndag) og rydde litt i leiligheten slik at alt er klart til jeg kommer hjem igjen. Puuh.. Blir nesten stresset av å lese alt jeg må gjøre, haha! Slik er det når man utsetter det til siste sekund, men jeg kommer nå i mål uansett (håper jeg).

Jeg blir borte fra fredag til søndag, og jeg skal da ta båt fra Bergen til Danmark. En av tantene mine har bursdag på onsdag, så da skal vi blant annet feire henne, og det gleder jeg meg veldig til! Jeg har ikke helt kontroll på hvor mange vi blir, men jeg har forstått det slik at det er en ganske stor gjeng som skal reise – gøy!  Det melder jo helt strålende vær hele helgen, så det blir nok helt innenfor å sitte ute på båten og kose seg ja! Jess, jess, da må jeg nesten bare hive meg rundt og fortsette med alt jeg.  Vi blogges, kjære dere ♥