Hver eneste måned setter jeg meg det samme målet – ta deg tid til egenpleie.  Men gjør jeg det free fire kostenlos herunterladen? Sjeldent. Det høres jo gjerne fristende ut å sitte i morgenkåpen med en ansiktsmaske i 20-30 minutter enten med agurker på øynene eller med en bok i hendene, men la oss være realistiske – hvem tar seg tid til å gjøre det en til to ganger i uken media player kostenloser?

Jeg fikk en ny ansiktsmaske (Vichy pore purifying clay mask) til bursdagen min, og den passer meg helt perfekt kostenlose klingeltöne herunterladen iphone! Den skal påføres som en ansiktskrem, virke i ca. fem minutter og så skyller man den av med vann – enkelt!  Dette er en maske som jeg faktisk tar meg ”tid” til å bruke en til to ganger i uken, og huden kjennes så myk og god ut etterpå folder icons. Jeg pleier å ta den på samtidig som jeg pusser tennene, henger opp klær, rydder litt, eller viss jeg føler for litt ekstra ”glam” så har jeg den på samtidig som jeg lakker neglene, haha free music to download. Det som er så fint med den er at det går så fort, samtidig som jeg får den samme gode følelsen etterpå –  uten å sitte med stivt fjes i 20 minutter for så å skrubbe og skrubbe for å fjerne masken kostenlose wii spieleen.Jeg har hatt utallige renser og kremer, men det viser seg hver gang at jeg ikke ”gidder” å bruke de viss det tar for mye tid herunterladen. Det er jo veldig deilig å ta en ”spa-dag” i ny og ned, men det er ikke noe man gjør en til to ganger i uken – og det er ofte det man egentlig skal gjøre for at masken/kremen faktisk skal virke, derfor er jeg veldig fornøyd med denne fem-minutters masken activinspire kostenlosen deutsch. Jeg har forresten veldig sensitiv hud, men reagerer ikke noe på denne!  Håper dere likte mitt lille tirsdags tips, så blogges vi