Hver eneste måned setter jeg meg det samme målet – ta deg tid til egenpleie.  Men gjør jeg det? Sjeldent. Det høres jo gjerne fristende ut å sitte i morgenkåpen med en ansiktsmaske i 20-30 minutter enten med agurker på øynene eller med en bok i hendene, men la oss være realistiske – hvem tar seg tid til å gjøre det en til to ganger i uken?

Jeg fikk en ny ansiktsmaske (Vichy pore purifying clay mask) til bursdagen min, og den passer meg helt perfekt! Den skal påføres som en ansiktskrem, virke i ca. fem minutter og så skyller man den av med vann – enkelt!  Dette er en maske som jeg faktisk tar meg ”tid” til å bruke en til to ganger i uken, og huden kjennes så myk og god ut etterpå. Jeg pleier å ta den på samtidig som jeg pusser tennene, henger opp klær, rydder litt, eller viss jeg føler for litt ekstra ”glam” så har jeg den på samtidig som jeg lakker neglene, haha. Det som er så fint med den er at det går så fort, samtidig som jeg får den samme gode følelsen etterpå –  uten å sitte med stivt fjes i 20 minutter for så å skrubbe og skrubbe for å fjerne masken.Jeg har hatt utallige renser og kremer, men det viser seg hver gang at jeg ikke ”gidder” å bruke de viss det tar for mye tid. Det er jo veldig deilig å ta en ”spa-dag” i ny og ned, men det er ikke noe man gjør en til to ganger i uken – og det er ofte det man egentlig skal gjøre for at masken/kremen faktisk skal virke, derfor er jeg veldig fornøyd med denne fem-minutters masken. Jeg har forresten veldig sensitiv hud, men reagerer ikke noe på denne!  Håper dere likte mitt lille tirsdags tips, så blogges vi