God kveld, dere 

Flere som sitter og venter på farmen nå? Etter min mening begynner det alt for sent, jeg bruker jo å være lagt lenge før programmet slutter, haha.. Nyttårsforsett om å begynne å holde seg lenger våken kanskje? 

Jeg har hatt en veldig produktiv og fin dag i dag! Jeg vet at uken mest sannsynlig kommer til å bli ganske travel, så da er det godt å få unnagjort det man kan. Jeg har blant annet fått utnyttet det fine været og ikke minst lyset til litt bilder – det er ikke bare bare når det er mørkt litt etter fire. Og så har jeg vært på tur sammen med mamma og hundene! Deilig å få bevegd kroppen litt. Det trenger jo ikke alltid å være supertung trening, eller hva?

Ellers begynner reiselysten å melde seg alvorlig hardt om dagen. Jeg går bare rundt å drømmer om ulike destinasjoner, opplevelser og erfaringer. Det er allerede seks uker siden jeg var i Spania (herlighet som jeg savner det), og det begynner å merkes veldig. Høyest på listen står Italia, Paris, Sri Lanka og Island – en god og variert liste som dere ser, haha. Det trenger absolutt ikke å være 25 + grader, det må bare være noe nytt og spennende. Helgen hjalp faktisk veldig på kjenner jeg, så ja takk til flere små utflukter! Det er nok det som kan holde reiselysten i sjakk noen uker til – men så blir det ut på nye eventyr!

Måtte bare slenge med enda et bildedryss fra helgen, da jeg hadde hauger med bilder på kameraet for en gang skyld! Men nå nærmer det seg slutten på hyttebilder, haha. Ha en fin kveld videre!