.. Puuh! Nå kjenner jeg at energien har sunket et par hakk og at hodet ikke henger fullstendig med meg. Jeg prøver alltid å gjøre meg ferdig med alt jeg må gjøre på dataen tidligere på dagen, da jeg vet at kroppen fungerer dårlig på kvelden, men i dag strakk bare ikke timene til. Jeg var ute av dørene kvart over åtte på morgenen for å få malt ferdig kjøkkenet, og etter det har det egentlig bare gått i et sett frem til nå. Jeg og Espen skulle få en av søstrene mine og kjæresten hennes på middagsbesøk i dag, noe som var veldig koselig! Det var pannekaker som sto på menyen, og i mine øyner er det en av de beste tingene jeg kan få servert! Jeg pleide alltid å ønske meg det til bursdagsmiddag når jeg var yngre, hehe. Etter at gjestene hadde reist ble det en spasertur med to ivrige hunder, etterfulgt av en tur i leiligheten for å skru opp kjøkkenskapene. Tror dere ikke at vi manglet 1 forbaska skrue for å få opp det siste skapet? Arrgh! Noe så irriterende.. Jeg får heller få tak i en til i morgen! Men nå må jeg bare runde av her, slik at jeg rekker å skrive en mail som jeg må få sendt i dag. Ha en fin kveld ♥ Klem.

Heheh, ser svært fornøyd ut med valget av middag!