Nå tripper jeg forhåpentligvis blid og fornøyd rundt på båten på vei til Danmark, og bare koser meg uten en eneste bekymring i hele verden. Som dere sikkert har forstått så er dette innlegget forhåndsskrevet, da jeg bestemte meg for å la dataen ligge igjen hjemme spotify herunterladen markiert. Jeg skal jo som sagt bare være bortreist frem til søndag, og da vil jeg heller prioritere å være sammen med alle menneskene jeg reiser med, enn å måtte sitte med nesen ned i en dataskjerm på rommet from onedrive images. Det hadde jo blitt litt trasig! Men nå tenkte jeg at jeg kunne vise dere mine seneste innkjøp. Jeg var i Førde for en-to uker siden, og da ble det jaggu meg med litt nytt hjem igjen til sommergarderoben også – det er lenge siden det woocommerce herunterladen!

- Here we go!

Hvit kjole fra HM
En litt galen bukse som også er fra HM, hehe! Bluse fra KapphalOg sist men ikke minst, enda et plag fra HM 

Håper dere likte innkjøpene, og at dere får en helt fantastisk fredag fylt med både taco og sol, klem!