Hallo, hallo! Når dere leser dette er jeg mest sannsynlig på vei opp på en fjelltopp! Jeg har jo bodd i Odda i 3-4 (?) uker nå, så da er det på høy tid at jeg får gått på et par topper her også herunterladen! Jeg får jo nesten daglig spørsmål om jeg har hvert her og der, så nå kan jeg endelig snart si ja til at jeg har vært på en topp, haha!

I går var jeg alt for trøtt til å i det heletatt tenke på bloggen, da det ble en lang helg med litt for få timer på puta, så da ble det litt stille her… Men nå er jeg uthvilt og klar igjen herunterladen! Nå er det faktisk ikke mer enn 3 dager til ferietur, og fy som jeg gleder meg. Hele familien min er jo allerede godt plassert i Spania, og etter snappene å antyde så har de det VELDIG fint, så det skal absolutt ikke bli feil å komme ned til de mahjong ägypten kostenlos downloaden! Det var egentlig planen å lage en ”pakk med meg” vlog før jeg reiser, men jeg tviler litt på at tiden strekker til da jeg er opptatt både onsdag og torsdag, men kanskje jeg får til et innlegg listenspiel kinder free download? Jeg skal i alle fall prøve!

Bilder lånt fra Apollo sin nettside herunterladen.

Tror ikke at jeg har vist dere noen bilder fra hvor vi skal, men slik ser det i alle fall ut! Ikke feil, eller hva? Håper dere alle får en fin dag videre, så blogges vi når jeg kommer ned igjen fra fjellet free music downloader kostenlos!