I dag har jeg både løpt fra tidenes regnbyer og solet meg på verandaen, sommer i Norge sa du? Haha, det er jo veldig typisk å klage over været, og jeg vet at halve Norge gjør akkurat det samme, men kom igjen. from netflix. Hvor blir det av sommer da? På Østlandet kanskje? Ikke vet jeg, men jeg vet at jeg absolutt ikke hadde takket nei til litt mer sol nå! Jeg er evig takknemlig for at en eller annen luring har funnet opp fly, slik at man i alle fall kan rømme fra regnet av og til ttt download all maps!

Fikk sitte slik i nesten en time før det braket løst igjen treesize herunterladen!

Nå er det nøyaktig 35 dager til jeg setter meg på et fly, og vender snuten mot Alcudia apps downloaden apple tv 3! Og dere aner ikke hvor mye jeg gleder meg! Jeg og Espen reiser dit sammen, og når vi ankommer hotellet venter familien min på oss der! Det skal bli så digg med en uke med full avslapping, kos, sommervær og solbrent nese, for det kommer jeg meg nok ikke unna – haha. wii u spiele kostenlos downloaden deutsch. Utenom den turen har jeg ikke noen spesielle planer for sommeren, annet enn forhåpentligvis noen turer på hytta til familien til Espen. Jeg og Espen reiser til Spania i september og blir der i to-tre måneder, så da skulle der vel bare mangle at vi brukte mesteparten av sommeren i Norge elberfelder bibel.

Nå skal jeg straks gafle innpå enchiladas er ikke det fra Spania forresten? Men ja, jeg skal gafle innpå enchiladas etterfulgt av godis og kose meg wie kann man podcast downloaden! Håper dere får en fin kveld, så blogges vi mer i morgen <3