Body – Nelly // Bukse – HM // Smykke – Bjørklund 


Hooola bloggen!
Haha, nå følte jeg meg som absolutt alle bloggere fra sånn 2011 – Heia bloggen 😉 😉 Uansett! Hei og god fredag alle sammen! Nå sitter både jeg og Espen innsmurt i min nye ansiktsmaske fra MayBeauty, og girer oss opp til freddan, haha! Jeg har hatt en aldri så liten kamp med huden min den siste uken, så da fant jeg ut at jeg kunne teste ut en av disse maskene som så og si alle i hele blogg Norge skryter av, så får vi tro den er bra! Viss Sophie Elise sier så, eller hva? Hehe, neida. Joda.  Jeg skal heller gi dere en oppdatering når jeg har testet de ut et par ganger! 

I går hadde jeg en skikkelig effektiv formiddag, og det føltes bra! Jeg og E hadde en del ting som vi måtte få gjort, så da satte vi oss opp en liste og krysset av etter hvert som det var gjennomført! Anbefaler å gjøre det på den måten viss dere har mye som må gjøres, da ble det liksom litt gøyere! Og nå har vi blant annet fått fikset ALT som må fikses før Spania (ja, dette var målet mitt for sånn to uker siden men..)! Avtaler om transport, nøkkel til leiligheten og ting vi må/ikke må ha med oss ble endelig avgjort. Så nå er det bare pakkingen som gjenstår, og det gleder jeg meg egentlig litt til!

°         °         °

Nå skal jeg og Espen straks reise ned i sentrum for å hente den nye dataen til Espen, og for å sjekke ut brillebutikken her i Odda. Jeg får så vondt oppe på nesen av begge parene jeg har, så da tenkte jeg å nett høre om de trodde brillene mine var for tunge eller noe, ikke vet jeg! Om jeg finner noen briller som jeg både er fornøyd med og som sitter bra, så er vel sjansen for at jeg bruker de litt mer større! Ha en fin fredag videre, så blogges vi ♥