Dere vet de dagene der man har sykt mye å gjøre, men ikke kommer i gang med noe av det? Eller jeg håper i alle fall at jeg ikke er den enste som har slike dager, haha…

Jeg valgte da altså å sove helt frem til halv 10 (dette skjer ikke ofte her i huset), for så å loffe meg inn på stuen og sette meg på sofaen i frustrasjon over at kameraladeren min var borte, selv om jeg har en haug med ting jeg må bli ferdig med før halv 6 i dag.  Laderen har forresten vært borte helt siden torsdag, og det var vært sykt irriterende bewerbungsschreiben muster kostenlosen ohne xing. Jeg skal på en vippetime klokken halv 6, og etter det må jeg kjøre direkte til Høyanger, så timene begynner å bli litt for få… Så ja, kanskje jeg bare skal ta meg sammen og komme i gang selv om jeg mye heller vil fortsette med å sitte på sofaen herunterladen. Kanskje det blir bedre etter en eller ti kopper med kaffe!

Forresten – E fant kameraladeren i bilen så da er jeg i alle fall et skritt nærmere mål videos von internetseitenen iphone!