Hallo! Jeg ville bare raskt innom for å vise dere noen bilder fra den nydelige turen jeg var på før i dag! Det var litt lenger og tyngre enn hva jeg hadde forventet, men det var absolutt verdt det når jeg så utsikten på toppen, fy så fint det var youtube videos downloaden 2019 - tutorial youtube videos downloaden deutsch legal & kostenlos! Tror jeg må ta med meg telt neste gang jeg skal opp, bare tenk hvordan det er å våkne til den utsikten der da! Det så ut som om hundene koset seg som bare det, så jeg tror nok at de var veldig fornøyde de også! Det er evigheter siden jeg har gått en skikkelig fjelltur, men nå kjenner jeg at jeg allerede er klar for en til sie müssen zuerst die nachricht herunterladen! Jeg hadde helt glemt hvor godt jeg faktisk liker det! Det er jo så fint!

Har dere smakt denne forresten stoppuhr downloaden? En ny favoritt hos meg i alle fall <3

Nå må jeg få fiksert et par ting før jeg reiser til Odda igjen i morgen, slik at det ikke blir så mye stress på morgenen pub quiz. Håper at dere har hatt en fin dag i solen!