God morgen! Står alt bra til med dere? I dag tenkte jeg å komme med en ny oppskrift til dere som jeg testet ut for et par dager siden! Nå som høsten nærmer seg og kveldene plutselig ikke er like lyse og lange, gir det oss muligheten til å kose seg litt ekstra inne (viktig å prøve å dra frem det positive med at sommeren nærmer seg slutten..), og da er det jo gøy med litt nye oppskrifter på kjøkkenet! Og denne gangen skal jeg dele en oppskrift på Ostefylt kylling!

Til fire personer trenger du: 4 kyllingfileter – 1 boks med kremost (her brukte jeg en med urtesmak) – 2 pakker bacon – 5 dl kremfløte – 2 ss kyllingfond – 2 ts soyasaus

Slik gjør du: Skjær et snitt i kyllingen og fyll de med kremost (her velger du litt selv hvor mye du vil ha), og surr baconet rundt fileten. Etter det steker du filetene litt på hver side slik at de blir litt brune (husk å spare det brunede smøret til sausen), og så legger du alle filetene i en ildfastform.Nå er det over til sausen! Den lager du ved å ta fløten i en kjele og varme den på svak varme, tilsett resten av kremosten, kyllingfond, de brunede smøret og soyasaus. Når sausen er klar heller du den over kyllingen i den ildfasteformen, og setter det i ovnen i 20 minutter på 200 grader.Til denne retten hadde vi fullkornsris, brokkoli og sopp! Og dette kan man lage til i mens kyllingen er i ovnen, så er alt klart på samme tid. Og det var vel egentlig det! Håper dere likte denne oppskriften, og viss det er noe som er dårlig forklart så må dere bare spørre! Ha en fin dag videre <3