– Sjekk inn på hotell!

Jeg har startet dagen på den mest perfekte måten du bare kan tenke deg! Klokken ringte halv 7, og jeg nærmest spratt ut av sengen! Ikke noe latmannsliv selv om man er på hotell, haha! Jeg så i går at de hadde basseng på hotellet, så jeg reiste rett og slett på svømming før frokosten i dag, og det var så digg! Jeg hadde bassenget så og si for meg selv, og det er vel ikke noen bedre måte å våkne på enn i et deilig og varmt basseng?

Og frokosten – halleluja så god den var! Når man kan få både smoothie, ferskpresset appelsinjuice, belgiske vafler, egg i alle mulige varianter, melon, bacon og masse ulike varianter av frukt og grønt så ender man opp med en rimelig mett og fornøyd Silje! Jeg kunne seriøst bodd på den frokosten altså, og jeg gleder meg allerede til neste frokost, haha! #matmomsparadis

JEG ELSKER HOTELL!